vineri, 13 noiembrie 2009

Bananele in curele de slabire

Photobucket


Bananele sunt ideale pentru oamenii care caută sa piardă în greutate sau de a se menţine prin intermediul nutriţiei . Bananele oferă organismului hidrati de carbon - principala sa sursă de energie - şi oferă o bună sursă de vitamina C, vitamina B6, potasiu şi fibre. Bananele oferă un pahet alimentar fara grasimi si surse naturale de energie, minerale, vitaminele, si fibre.

Beneficii de sănătate

Bananele sunt încărcate cu potasiu, precum şi cercetători afirma că adăugarea de potasiu poate juca un rol mai important în controlul hipertensiunei arteriale ..Bananele, de asemenea, au o multime de magneziu, un mineral care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale la nivelurile de sub control.

În general, fructele sunt o surse slabe de vitamina B6, dar bananele sunt excepţie, o singură are mai mult de 30 la sută din suma zilnică recomandată. Vitamina B6 vă ajută să vă păstraţi sistemul imunitar la maxima eficienta şi studii recente au descoperit ca, ca o deficienţă de acid folic, pe termen lung, si deficit de vitamina B6 poate creşte riscul de boli de inima.