duminică, 22 noiembrie 2009

Alimente pentru a scapa de acnee


Photobucket



Nu puteti scapa de cosuri? Incercati sa va controlati alimentatia si sa consumati alimentele de mai jos:

1. Apă
Cel mai important lucru care il puteţi face pentru a scapa de acnee este de a bea multă apă. Adultii au nevoie de 2 l de apă în fiecare zi şi asta e de apă pura, nu sucuri sau supe . Apa va păstra pielea hidratata .

2. Afine, mure, zmeură
O mână de fructe de padure proaspete (nu congelate), este o mare sursă de anti-oxidanţi şi beta-caroten.

3. Ceai verde
Ceaiul verde este o alta mare sursă de anti-oxidanţi şi, de asemenea, de produse anti-inflamatorii chimice numite catechine. Consumul de ceai verde vă vor ajuta cu roseata, umflatura şi durerile de acnee.

4. Cereale integrale
Produsele alimentare cu cereale integrale, cum ar fi cerealele la punga, painea si pastele fainoase, sunt o sursă bună de seleniu, un alt produs chimic care este util in prevenirea acneei.

5. Laptele
Laptele de vacă este o mare sursă de de vitamina A şi vitamina D si ambele sunt bune pentru o piele sanatoasa. Pentru femei, este, de asemenea, o mare sursă de calciu.

6. Uleiul de masline
Uleiul de măsline şi uleiul de susan sunt ambele surse bune de grasimi monosaturate, care furnizează acizii graşi de care are nevoie pielea.

7. Iaurt simplu
Aplicat la rece, iaurtul simplu pe fata ta o dată pe zi, dimineaţa. Lasă-l pe doar un minut sau două apoi se clateste cu apa calda . Vitamina A din iaurt va ajuta vindeca oricarei acnee existente şi va preveni în viitor.

8. Sucul de lămâie
Acesta este un tratament care il aplicaţi pe piele, nu o mâncaţi. Pentru a utiliza aceasta, se amestecă cu un pic de suc proaspăt de lămâie, cu o linguriţă de zahăr tos şi aplicati în cercuri mici pe piele umedă. Acest lucru va lupta cu acneea şi va dispărea si de asemenea, nici o cicatrice veche nu va ramane.