vineri, 13 noiembrie 2009

Dieta cu drojdie de bere

Photobucket


Datorita continutului enorm de vitamine si minerale, drojdia de bere este folosita in diete de slabire si in foarte multe tratamente cosmetice.
100 grame de drojdie de bere contin:
- de 10 ori mai multa vitamina B1 decit piinea integrala;
-de doua ori mai multa vitamina B2 decit ficatul;
- de 10 - 20 de ori mai multa vitamina PP;
-de 10 ori mai multa vitamina B6 decit carnea;
- de 5 - 10 ori mai mult acid pantotenic decit cerealele;
- de 20 de ori mai mult acid folic decit taritele de griu.

Drajdia de bere este un supliment care mentine sanatatea si ajuta sa slabiti.

Drojdia de bere are efecte benefice şi asupra multor funcţiuni ale organismului, precum şi în tratarea multor boli: enterite, colite şi diaree, ciroza ficatului, toate formele de avitaminoză B, diabet zaharat, furunculoză, acnee şi seboree, scleroză în plăci.

Drojdia de bere poate fi folosită şi în caz de osteomielită, pneumonie, gripa, variolă sau anemie. Drojdia de bere cîştigă din ce în ce mai mult teren în medicină, fiind folosită atît în scop terapeutic, cît şi profilactic. Pe piaţa occidentală există deja drojdie de bere îmbogăţită cu seleniu (agent antioxidant) sau cu siliciu.

Cura de drojdie de bere are eficienţă dacă este urmată timp de 3-4 luni, iar efectele ei nu întîrzie să apară. Se administrează de 2-4 ori/zi, dimineaţa şi seara. Poate fi amestecată cu lichide, dar trebuie neapărat luată între mese. Dizolvată şi băută înainte de masă, taie pofta de mîncare, micşorînd numărul de calorii primite de organism. Efectele unei linguri de drojdie de bere se resimt aproape imediat şi se menţin timp de mai multe ore.